Så hyggelig at du titter innom til meg.
Håper du liker deg her:)
Dersom du legger igjen en liten kommentar, så kommer jeg innom bloggen din:)

29. jan. 2009













Kjære bloggvenner:)
Ja så er det helg igjen og vi er enda ei uke nærmere våren!! Avslutter arbeidesuka med noen bilder, blant annet av Noah, sånn at dere kan se hvor stor han er blitt!! Han er blitt nesten 18 kilo, altså dobbelt så tung som han var for 6 uker siden da vi fikk han!! Han er blitt et kjært familiemedlem og er allerede bortskjemt med kos og klem og turer fra alle oss seks. Vi storkoser oss sammen med han:)

Til slutt, et visdomsord av moder Theresa som jeg syns er så fint:
" Not all of us can do great things. But we can all do small things with great love...."

Stor helgeklem til alle fra Kate:)

27. jan. 2009

Konkurransetrekning:)








I dag har jeg hatt høytidelig trekning i konkurransen min og til å hjelpe meg har jeg hatt Mathilde:)


Hun var villig med på både å skrive på lappene, klippe dem, brette dem sammen, og til sist trekke vinneren.... Og vi syns det var kjempespennende begge to:)
Den heldige vinneren,, .,,,,,,,, ble..................

........................IDA

fra Idas little corner of the world.


Kjempekoselig at du vant Ida, gratulerer så masse, masse. Jeg har jo fått med meg at du er veldig glad i blått så jeg har en mistanke om hva slags bilde du vil ha, men det er uansett du som velger:)
Jeg ønsker dere alle en riktig fin kveld:)
Klæm fra Kate:)

24. jan. 2009







Hei:)


Jeg sitter her på en lørdags ettermiddag og er sånn høvelig nyoppstått etter nattevakt. Har en deilig nykokt kopp kaffe ved siden av meg, og vet dere hvem jeg tenker på? Jo, jeg tenker på alle dere som jeg har møtt her inne i dette vakre, fredelige Blogglandia,,,, og i den forbindelse fylles hjertet mitt med en varme og en takknemlighet som er STOR....


Hadde aldri drømt om at det skulle bli slik en vakker opplevelse å " flytte inn" i dette landet. At jeg skulle møte så mange snille, rause, kreative, varme, morsomme, trivelige, koselige og godhjertede mennesker,,,,,, mennesker som daglig gjør meg GLAD på hver sin måte,,,, nei, det hadde jeg aldri turt å drømme om. ... At jeg skulle få bli med på så mange reiser i farger, landskap, tanker og drømmer,,,,,,, det er bare helt fantastisk........


Så kjære alle sammen; for å vise min glede og takknemlighet over vennskapet med dere, har jeg lyst å lage en liten konkurranse. Skulle gjerne gitt hver og en av dere en gave, men det går jo ikke, så derfor lager jeg en TREKNING over alle som legger igjen kommentar på dette innlegget,,,,,,, og denne personen får et bilde som jeg har laget. Nå skal det sies at jeg aldri har laget akvarellbilde eller collage før, så dette blir veeeeeldig amatørmessig, men,,,, dere skal vite at begge bildene er laget i ekte varme og glede over at jeg har blitt kjent med nettopp DERE. Så hvis dere har lyst på ett av dem ( den som vinner får velge hvilket hun vil ha), er det bare å legge igjen kommentar.



Dere beriker livet mitt:)
Stooor, varm klæm fra Kate:)

23. jan. 2009

Go lørdag alle sammen.

Jeg har fått ei litt original og morsom utfordring av Line, og den går ut på

følgende:

Gå til foto/mapper.
Ta ut den 6. mappen og deretter det 6. bildet i denne mappen.
Sett bildet på bloggen og skriv noe om dette bildet.
Inviter 6 nye til å bli med på denne utfordringen.
Link til dem, og la dem vite at de er utfordret.
Slik fungerer det:)




Her er mitt 6 bilde fra den 6 mappen min:




Bildet er tatt en varm og nydelig sommerdag for snart 7 år siden. Jeg og ungene var på besøk hos mine foreldre på hytta deres, og denne dagen hadde vi pakket i sekken og ruslet ned til et nydelig vann for å bade, fiske og kose oss. Mathilde har alltid elsket å bade, og der ingen andre greier å bade fordi vannet er såååå kaldt; der setter denne unge frøkenen seg ned!! Og her sitter hun i ei iiiiiskald elv som jeg såvidt greide å stikke tærne mine nedi,,, jeg kan se på smilet hennes at hun syns det er kaldt, men bade der, det skulle hun:) Hun er forøvrig den dag i dag, utrolig tøff i kaldt vann og bading er fremdeles noe av det morsomste hun vet:)

Jeg ønsker å sende utfordringa videre til:
Kate
Besta
Lykkelita
Merethe fra kosogkrøll
Eli-Kristin
Husmora

Ha en fin lørdag:)

22. jan. 2009

Ei hjertegod helg ønskes dere alle mine venner:)
Heia:)

Har fått ei utfordring fra Tofo, Anne-Berit, Trollkåno og Astrid ,og den er som følger:


4 favorittprogram på tv:

Frustrerte fruer, Kongen av Queens, Senkveld, 71 grader nord


4 ting jeg gjorde i går:

Gikk tur med Noah, spilte guitar hero med ungene, hengte opp nye kjøkkengardiner, kjøpte meg bukse på barneavdelingen på J.C til 210 kr, 70 % avslag!! ( stort glis på meg, veeeldig fornøyd!!)¨


4 ting jeg ser fram til:

VÅREN!!!!!!! Å bli ferdig med operasjonen som(forhåpentligvis denne gang) skal ordne min plagsomme(men ufarlige) hjerterytmeforstyrrelse, at Stian skal komme hjem på perm, å kunne ta bilder manuelt med mitt nye kamera:)


4 favorittrestauranter:

Går aldri på restaurant annet enn når jeg er utenbys på kurs e.l


4 ting på ønskelista:

At min pappa skal få en bedre hverdag med mindre smerter, at sommeren skal bli varm og fin her nord, at jeg skal fortsette å utvikle min kreativitet, at alle mine kjære skal fortsette å være friske:)


Vil gjerne sende utfordringa videre til

Kate i huset ved bekken,


Merethe i Alma Merethes hjørne

og Merethe med bloggen kosogkrøll.

Ta den hvis dere har lyst!!

Ps. bildet er lånt fra nettet:)

21. jan. 2009

I det siste har jeg vært så heldig å få mange flotte awarder:) Og nå er det på tide å takke for de og å gi dem videre:)
Denne nydelige utmerkinga har jeg fått både av Tina og av Lill. Det er Lill som har laget den og jeg syns den er såååå fin. Tuuuusen hjertelig takk begge to:) Jeg gir denne videre til Ida fordi hun alltid gir meg de fineste kommentarer og fordi hun virkelig har hjertet på rett sted. Dessuten tar hun de vakreste bilder du kan tenke deg! Denne søte dalmatinervalpen har jeg fått av Tofo, og det syns jeg var kjempekoselig, tuuuusen hjertelig takk Tofo, veldig koselig at du ville gi meg denne:) Jeg gir valpen videre til Anja-Elin, for hun har en alldeles nydelig valp som heter Storm og fordi bloggen hennes er så vakker:)

Fikk denne av Eli-Kristin, TUUUUSEN TAKK SNILLE DU:) Jeg gir den videre til følgende syv som jeg setter utrolig stor pris på: Line, Gerd i Steinbokkjen, Monica, Tofo, Besta, Lill og Kate fra huset ved bekken. Syns det er sååå koselig å titte innom bloggene deres, og så gjør dere meg kjempeglad med alle de fine kommentarene dere gir meg:)

The award is called 'The Marie Antoinette' a Real Person, a Real Award". The rules are:
1. Link to the person who gave you the award
2. Nominate 7 more persons
3. Link the nominees and let them know about this award
4. Post the award on your blog

Denne har jeg fått av både Kate og Monica, satte stoooor pris på den, TUUUSEN TAKK damer, dere gjør meg glade:) Agathe får denne av meg fordi hun rett og slett er superkreativ og har en alldeles nydelig blogg med masse vakre stemningsbilder.


Denne fikk jeg også av Monica og den vil jeg gjerne gi til Lykkelita fordi hun har en koselig blogg som jeg setter stor pris på å titte innom, og fordi hun gir meg masse koselige kommentarer.

Jeg er så utrolig glad for at jeg har blitt kjent med så mange flotte, varme, kreative og trivelige damer:)
Stoooor klæm fra Kate:)




19. jan. 2009



Jeg er med på Macro Monday hos Lisa.
Sjekk bloggen hennes hvis du også vil være med!
Please visit Lisa`s blogg if you want to join:)

16. jan. 2009

Har vært på fotosafari og fanget opp de vakreste isformasjoner, det er helt utrolig hva kulde og vann kan skape:)
Ønsker dere alle ei avslappende og koselig helg,
klæm fra Kate.
Ps. klikk på bildet for større bilde:)


















13. jan. 2009


Her er mitt bidrag til ny fotosafari- logo inne hos Petunia. Hvis dere ikke allerede er med, så hiv dere med på konkurransen:)

Denne morsomme typen stiftet jeg bekjentskap med i Tyrkia i fjor. Hadde til og med en noe ufrivillig ridetur med ham, men se det er en annen historie:)

12. jan. 2009







Er så utrolig takknemlig fordi jeg har fått disse tre awardene i det siste. Den øverste har jeg fått hos Kreativ Kristin. Hun eier butikken Kort og godt med masse flott til scrapbooking og kortlaging. Har dere ikke vært innom henne før, må dere ta en titt inne hos henne, for hun er utrolig kreativ og lager virkelig de flotteste kort. Tusen takk Kristin!!!!

Nummer to har jeg fått hos Line fra Kvardagsliv i Storemyra. Hun og jeg har endel ting til felles, blant annet er vi sykepleiere begge to. Line har en utrolig kapasitet når det gjelder å lage flotte, hverdagslige blogginnlegg, og hun deler også massevis av bilder med oss. Tusen takk Line!!!!
Den siste har jeg vært så heldig å få hos Merethe. Hun har bloggen kosogkrøll, der hun deler hverdagens sysler med tre små barn under 7 år, med oss. Tusen takk til deg også!!!!
Jeg velger å gi den øverste videre til deg, Ida, med bloggen Idas Little Corner of The World. Jeg finner ikke ord nok til å beskrive for noen fantastisk vakre bilder du tar!!! Satt en kveld og scrollet nedover bloggen din og såååå mange fargerike, vakre bilder skal man virkelig lete lenge etter å finne!! Du skriver også masse flott og deler gjerne matoppskrifter med oss:)
Nummer to er til deg, Monica. For din ærlige og varme måte å dele hverdagen din med oss, både i ord og bilder:)
Og den siste gir jeg til deg, Line. Rett og slett fordi du har en blogg med masse ord og bilder som handler om dine flotte unger, Rakel og Fredrik. Du tar de med i hverdagens sysler og deler med oss. Og det setter jeg stor pris på!
Til slutt vil jeg si at alle dere, både dere jeg har fått awarder hos og dere jeg gir awarder til, dere betyr masse, masse for meg. Alle de flotte kommentarene dere gir, gjør meg takknemlig og ydmyk,tusen takk for det flotte vennskapet vi deler her i Blogglandia!!!









11. jan. 2009


For størst av alt er kjærligheten......
Jeg vil så gjerne få innlede ei ny uke med et bilde av Mathilde og vår nydelige Tusse som desverre ikke er hos oss lengre.....

Disse to var svært glade i hverandre og savnet av monsen vår er stort....
Syns bildet taler for seg......
Ha ei flott uke i kjærlighetens tegn:)
Klæm fra Kate:)

10. jan. 2009
































I dag har jeg dukket litt i bildearkivet, og da fant jeg disse bildene fra mine foreldres fuglebrett utenfor barndomshjemmet mitt. Det er noen år siden jeg tok dem og kvaliteten er ikke av den beste, men jeg syns det er så koselig med disse småfuglene. Ja, så da deler jeg dem med dere:)
Ha en flott søndag:)
Klæm fra Kate:)

9. jan. 2009















Her er mitt bidrag til Frøken Frost konkurransen inne på Moseplassen


Hun heter frøken Tytterim:)


Æ ønska dåkk ei superfin helg alle sammen, klæm fra Kate:)
Related Posts with Thumbnails