Så hyggelig at du titter innom til meg.
Håper du liker deg her:)
Dersom du legger igjen en liten kommentar, så kommer jeg innom bloggen din:)

9. nov. 2008


Hei kjære bloggvenner og vel overstått helg:)
Håper dere alle har fått slappet av og kost dere, og kanskje gjort litt stas på far i huset:) Helga mi har vært travel, men innholdsrik og koselig. Min kjære samboer dro på jakttur på Saltfjellet på fredag, sammen med sin bror og to nevøer, så det er jeg og ungene som har styra skuta hjemme i helga:)
Lørdagen var det opp tidlig for å dra på fotballturnering i Nordlandshallen og denne gangen var det Mathildes fotballcuphelg med Bendit Cup. De vant begge kampene, og etter å ha tapt det meste i år, var alle kjempeglade. Vi er enige om at det viktigste er å delta, ikke å vinne, så derfor blir ungene ekstra elleville og kjempeglade når de vinner:) Mathilde måtte stå i mål for aller første gang, hun hadde slettes ikke lyst, men tok utfordringa på strak arm og gjorde en fin jobb:)
Utpå dagen på lørdag fikk vi besøk av to fantastisk nydelige leonbergere
og deres eier, og det var kjempestor stas for liten og stor og endelig få hilse på dem. Vi har nemlig bestemt oss for å få et nytt familiemedlem, en leonbergervalp, og nå fikk vi hilsa på moren til vår valp (forhåpentligvis, hun ble parret for 4 uker siden) Stor stas, for det har vi venta på å få gjøre lenge!
Søndag og farsdag var det to nye fotballkamper som endte i en seier og et tap, og Mathilde var sååå fornøyd og ville bare spille flere kamper, ho syns fotballhelga har vært suuuuper! På ettermiddagen var det middag og deilige kaker og kaffe hos mine kjære foreldre. Gjett om jeg ble glad da mamma ba oss på middag! En herlig gest av henne siden hun visste at det var travelt for meg, alene med alle ungene, ,med fotballcup og nattevakt søndags kveld, hun er sååå snill!!
Må forresten fortelle dere om min herlige 15 åring som kom hjem søndag fra sin jobb, med ikke mindre enn tre flotte farsdagsmarsipankaker! Han spurte så pent om jeg kunne kjøre den ene til pappaen hans, for han ville så gjerne glede han ... Den andre var til min samboer når han kom ned fra fjellet og den tredje til morfar....

Gjett om det var tre fedre som var rørt og glad over hans omtanke...:)


Søt ikke sant....?


Mathilde i mål for første gang...:)

Ha en flott mandag:)KLÆM:)
9 kommentarer:

Lykkelita sa...

Så flotte hunder, Verdens søteste keeper og for en gest av femten-åringen!! Høres ut som helga var fin og det er alltid så deilig:) Nå har du energi og overskudd til en ny runde med hverdager...
Ha ei fin uke:)
Nå kjører jeg til harstad - gleder meg ikke, men det må gjøres:)

Eli Kristin Magnussen sa...

For ei travel men herlig helg du har hatt. Høres ut som mine helgeøkter når ting er i gang for de to eldste, hi-hi. Så kjekt at ungene har hatt det så artig også!

Flotte bilder av skjønne keeperjenta og en varm & omtenksom tenåring - og mamma'n din :)

De hundene er bare nyyyydelige, kan smelte av det blikket der! Lykke til med storfamilien etterhvert ;)

Lill sa...

Hei:)
For nokre herlege hunder, var bare så flotte dei:)) Høyres ut som du har hatt en travel med kjekk helg. Håper jakta ga resultat:) Tusen takk for koseleg helsing, setter pris på det. Du har ein veldig fin blogg, kjekt å besøke deg:)
Klem Lill

Eli Kristin Magnussen sa...

Og.. du er blitt utfordret av meg her!

Ha en strålendes fin dag! ;)
*klem*

Torilpia sa...

Herlig fotballhelg for det unge fotballtalentet :o) Er så gøy når ungene lykkes og du ser gleden stråle ut av øynene deres :o) Da blir mamma lykkelig da :o)
Enn å ha en så snill femtenåring da .. sånne skulle vi hatt flere av - helt klart!!! :o)
Snill er hun - mammaen din også - som inviterte på middag på en sånn travel dag! Det er på sånne dager man virkelig trenger litt hjelp.

Håper uka di bli like innholdsrik uten å bli stressende!!

Stor klem fra meg!

Anonym sa...

Hørtes ut som ei travel, men koselig helg.
Blir imponert av sønnen din og de tre kakene, en flott gutt.
De hundene er bare nydelig. Nydelige farger på de, så valpen deres blir sikkert nydelig.
Ha ei fin uke.
Klem fra Agathe

Unknown sa...

Er imponert over den omtenksomme femtenåringen...Dette er jo noko som varmar langt inn i
hjerterota:0)
Nyydeleg hund, så om kvalpane vert like fine så *smeelt*
Hurra for keeperjenta, kjekt at ho likte å stå i mål, og så herleg det er når dei vinn litt og...
Eg hadde aldri trudd eg skulle bli sånn superengasjert fotballmamma som sto på sidelinja og jubla, hylte og skreik....Men der tok eg feil gitt;9)
Kos deg på ein mandagskveld, Kate..
Klem Line

Turid sa...

Her var masse kjekt å lese!
De hundene var flotte ja! Så spennede at dere skal få ny valp!!! Gleder meg til å følge med på det...
Husker godt den tiden med ungene og fotballcuper...så flott at Mathilde tok utfordringen med å stå i mål! Og for en kjekke gutt som delte ut 3 farsdagskaker då! Tenker han gledet mange med de!
Du fortjente å få komme på middag etter en sånn travel helg.
Klem :)

lavendel mio sa...

Oi for en søt hund.Jeg bør ikke vise denne bloggen til mannen og mine 5 små,for da prøver di seg IGJEN.....men kanskje om noen år når barna blir større,da kan jeg tenke meg en skjønn hund å gå tur i lag med :) For en fin ungdom han gutten din som tenker på alle med kake. Tenker dokk hadde en fin farsdag.

Related Posts with Thumbnails