Så hyggelig at du titter innom til meg.
Håper du liker deg her:)
Dersom du legger igjen en liten kommentar, så kommer jeg innom bloggen din:)

18. nov. 2008


Kjære alle sammen:)


I går kom min samboer og jeg tilbake etter ei herlig helg i Oslo. Vi har feiret hans 40 års dag litt på etterskudd, med to hotellovernattinger og avskjedskonsert med Madrugada i Spektrum.


Du verden så godt det var å bare være oss to! Selv om vi elsker ungene våre, er det utrolig deilig å bare pleie hverandre og kjærligheta. Det blir desverre alt for liten tid til det i en hektisk hverdag, derfor er det ekstra godt med sånne frihelger:)


Dere kan tro konserten var en stor opplevelse! Ingen av oss har vært i Oslo Spektrum før og det å få se et av favorittbandene våre sammen i Oslos storstue, var helt topp.


Været var forresten helt nydelig mens vi var der. Da var det værre i Bodø da vi landa mandags kveld, stiv kuling og regn var det som møtte oss på flyplassen...


Men det gjorde ingenting, for vi hadde henta masse positiv energi og var strålende fornøyde etter en kjærlighetsweekend i hovedstaden.....
Ønsker dere en flott onsdag:)
Og tuuuuuuuuuusen takk til Line fra Kvardagsliv i Storemyra, for hos henne fikk jeg den søte dalmatinervalpen dere ser under, i dag:) Jeg blir så utrolig glad for at du er så snill og et sånt varmt menneske, Line, du gjør meg bare utrolig rørt med din omtenksomhet:)


Klæm fra Kate:)

11 kommentarer:

Monicas sa...

Kjærligheta e stor ja...å av og te treng vi å bare vær kjæresta...arti at dere hadde det kjekt.....hei og hå en tidlig morgen

Pernille sa...

Kan tenke meg det var en flott konsert. Jeg tenkte å reise på den, men så er det så trist at det var avskjedskonsert. Jeg bare elsker Madrugada. Men i sommer var gubben og jeg på Melbu og var da på en intimkonsert med Sivert Høyem. Helt fantastisk! Utrolig stemme på den mannen og en hærlig humor:)

Grattis med vel overstått til mannen din. En helg i Oslo med bare dere måtte jo være en topp feiring:)

Ha en fin-fin dag:)

Turid sa...

Vel overstått "kjærlighetsweekend". Tenker det var topp ja. Godt å bare være to en helg. Sikkert flott å oppleve Madrugada i Oslo Spektrum, jeg har aldri vært der...
Ha en fin dag! :)

Lykkelita sa...

Velkommen hjem, har savnet deg:) Så fint at dere har kost dere og at konserten stod til forventningene.
Jeg klarer ikke se Madrugada uten Robert, han var en god venn på 90-tallet og Madrugada er ikke det samme uten ham for meg. Men Sivert har en fantastisk stemme, så han må fortsette å gi ut musikk!
Her laver snøen ned og jeg sitter inne og vil bli frisk.
Ha en herlig dag! Klem:)

Anne-Berit sa...

Høres som helga var vellykket,på både det ene og det andre viset.Man trenger litt tid til hverandre innimellom,det er sikkert.Og Madrugadas konsert skulle jeg gjerne vært på,bare så synd at det var den siste.
Ha en fin dag!

Torilpia sa...

Herlig med hotellweekend i Oslo :o) Jeg drar nedover i morgen og blir til lørdag .. blir bare en natt på hotell denne gangen - men så skal vi forsøke Plaza :o) Der har jeg aldri bodd før!!
Blir vel en snartur på alternativmessa og masse shopping!!
Madrugada er jo kjempedyktige - herlig musikk :o)
Er enig med deg i at Line er ei kjempesnill dame .. er glad jeg har blitt kjent med henne og med deg .. :o)

Ha en flott onsdag - klem!

Steinbokkjen ;o) sa...

Åååå misunn! Detta såg jo alldeles mega ut! Såå suuuupert at de fekk ei sånn helg berre de to.
Kan elles
veeeeldig anbefala "SilvaUltraMind ESP System" kurset.... gjer unike verktøy. I tilfelle du ikkje e klar øve da så e altså Silvametoden noko anna. da e på ein måte da fysta kurset Jose Silva laga, mens detta eg ha gått på e resultatet av all forskninga hans. Dei so har gått begge seie at begge er bra, men da er stor forskjell og at dei definitivt anbefala SilvaUltraMind ESP kurset. Berre sånn at du veit da....
Koooooooooooz deg ;o)
Du e gull go du!
klem

Anonym sa...

Så fint dere hadde det bra i helga.
Utrolig viktig å pleie kjærligheten ;)
Kunne også tenkt meg til vært der.
Klem

AnneGrethe7 sa...

Hørest deilig ut å få vere berre to eit par dagar. Om tre veker er det vår tur og det ser eg fram til sjølv om det er første gangen vi skal vere borte frå minstemann...sukk..kjenne eg får litt dårlig samvit:). Mamma skal ta styringa i heimen så eg veit at ungane mine er i trygg forvaring :)
PS! Boksa med julemenn er allereie tom...hihi...

Ønskjer deg ein fin torsdag Kate:)

Anonym sa...

Takk skal du ha :) Ja, har sydd den Tildadokka til ei jente jeg er tante til.
Ha en fin kveld.

Anonym sa...

Hei.
Takk for fine ord inne hos meg, det varmer.
Nattagode

Related Posts with Thumbnails