Så hyggelig at du titter innom til meg.
Håper du liker deg her:)
Dersom du legger igjen en liten kommentar, så kommer jeg innom bloggen din:)

28. feb. 2010

Endelig første vårmåned:)

Ja tenk i morgen er vi kommet til mars måned og snart begynner det å spire og gro rundt oss. Jeg er et utpreget vår- og sommermenneske som slettes ikke er glad i vinter og kulde, så nå begynner jeg å “våkne” etter vinterdvalen.
Storgleder meg til massevis av turer med kameraet mitt .  Har endelig begynt å lære meg litt manuelle innstillinger så det skal bli såååå spennende å eksprimentere  fremover!!
Bildene fra meg i dag symboliserer 
styrke,
livsmot,
håp
og evnen til å klamre seg
til  livet
selv om høst- og vinterstormene herjer.
Noen ganger byr livet på utfordringer som krever nettopp disse egenskapene, og jeg syns bildene taler for seg i dag:)DSC_0028DSC_0025

Ønsker dere alle ei fin uke,
klemmer fra meg:)


11 kommentarer:

Anonym sa...

hei der og takk for besøk:)

høst og vinterstorman hoppe æ glatt over men sommer`n under sug æ tell mæ :))

ha en trivelig søndagskveld

Bea i Tromsø

Turid sa...

Åja...GLEDER meg over at snart er det VÅR!

Ingrid sa...

Ja, tenk at det er mars i morgen! Jeg som trudde jeg skulle få et februar-barn... i stedet blir det bursdag i mars for begge mine gutter! :)
Ha en fin kveld!

Havfruen sa...

Nydelige bilder som er veldig beskrivende til teksten din!!
Mars er en vårmåned...men en lunefull sådan, tror vi kan vente mye forskjellig men trøsten er at det går rett vei:))
Klemmings fra meg:)

Som mine dager er sa...

Nydelig ... absolutt nyyydelig det første bildet. Fargene og de duse partiene gikk rett hjem hos meg. Er det ikke godt å kunne bestemme over kamera ... finne ut hvordan det fungerer for å få bildene slik DU vil ?!?! Foto er og blir gøy.

Vi er veldig enige du og jeg. Det er sommeren som gjelder. Jeg hater kulde, snø og mørketid. Det er derfor vi må nyte hver dag framover nå. Når sola og lyset og våren endelig bestemmer over dagene. Det skal bli godt.

Kos deg med den kommende uka.

Klem fra Marit

PS! Takk for veldig koselig kommentar hos meg ;-)

Anne-Berit sa...

Utrolig vakre bilder.Syns du behersker kameraet helt utmerket jeg:)

Torilpia sa...

Endelig mars .. :o)

Om en måned er det første april og påske .. Da er det like før våren slår ut i full blomst. Gleder meg som en unge .. :o)

Synes du er utrolig flink til å ta bilder jeg .. går det an å bli bedre?? Skal en tur til Trondheim denne uka .. må huske å ta med kamera .. men blir vel å glemme å ta bilder uansett .. hihi ..

Flotte bilder Kate .. og forresten .. du kjente igjen hjertet ja .. artig :o) Det er nå pynt på en karaffel her hos meg .. elsker det .. :o)

Ha ei kjempefin uke - klemmer!

Anonym sa...

Ja, tenk det er første vårmnd. det skulle man ikke tro når man tar seg en tur ut, men det har nå vært et nydelig vær de siste dagene og det er så deilig at det blir lysere og lysere for vær dag.
Nydelige bilder, som vanlig fra deg.
Klæm fra me.

lavendel mio sa...

Hei Kate!
Ja, nå vil vi ha vår, solen skinner fra skyfri himmel etter et døgn med snøbyger, så i dag fant jeg meg en krå ute i solveggen, men når jeg ser den meterhøye snøen som ligger over hagen, ja da lurer jeg på når det skal spire rundt oss...men en vakker dag blir det vel grønt rundt oss:)
Ønsker deg en kjempefin dag,klem Hanne

Lykkelita sa...

Du kom tilbake og jeg ble nesten borte... Uff, det er hektisk her for tiden, men alt er fint og vi koser oss. Bloggingen må bare vike litt akkurat nå, men jeg håper det blir mer rom for det etterhvert.
Stor klem til deg vennen!

FO - 2 sa...

Flotte bilder med fin symbolikk, min venn. :)
Det første bildet er nydelig!

Ønsker deg en fin kveld.
Klem.

Related Posts with Thumbnails