Så hyggelig at du titter innom til meg.
Håper du liker deg her:)
Dersom du legger igjen en liten kommentar, så kommer jeg innom bloggen din:)

25. okt. 2008

Riktig god lørdag alle sammen:)

Endeeelig helg!......... sa ungene da de kom hjem fra skola i går,,,,, kjempeglad for fri et par dager.....

Men det hadde mamma i huset glemt da ho våkna med fullstendig panikk halv ellve i dag: HJÆÆÆÆLP, Æ HAR FORSOVET MÆ OG ALLE FIRE UNGENE KOMMER KJÆMPEMASSE FORSEINT TIL SKOLA.........

Ei unnskyldning kan (forhåpentligvis..?) være at den samme mammaen har jobbet nattevakter hele uka og er litt døgnvill av den grunn...... men på den annen side så gikk hun jo til sengs noen timer tidligere og var glad for at det var fredag og hun kunne sove leeeenge i morra.......

I alle fall, mammaen hoppa ut av senga, spurtet ut på kjøkkenet der størstejenta til samboeren sto så rolig og smurte seg frokost,,,,,,,,,,, og ropte: DÅKK HAR FORSOVET DÅKK!!!!!!!!

..... jenta satte opp DET fjeset, så på meg som om jeg var et spøkelse, og sa rolig:,,,, Kate, det e lørdag i dag.............

Jaja, sånn startet dagen her hos oss.... En god kopp kaffe gjorde imidlertid underverker og fikk meg tilbake i tid, og til en overskyet og akkurat for øyeblikket ikke regntung lørdag.

Forresten, i går var det ei dame som heter Gerd og har bloggen Steinbokkjen, som gjorde meg kjempeglaaaaa!!!!!!!!!! Hun ga meg denne:

Jeg er såååå takknemlig; tuuuusen takk Gerd, den varmet utrolig!

Denne dama har en helt fantastisk blogg med sååå mange flotte ord og bilder, og hun legger igjen de fineste kommentarer hos meg, jeg er kjempegla for at jeg fant henne!

Jeg velger å gi awarden videre til Agathe si sie, fordi hun har en superkoselig blogg og fordi hun alltid har en kommentar som gjør meg glad. Og til Petunia fordi hun hjalp meg i gang med bloggingen, dessuten skriver hun så mye koselig og hun tar de mest fantastiske bildene du kan tenke deg:)

Ha en flott lørdag,
goklem fra Kate:)

9 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Kate.
Nei, nu bei e nu SÅ glad, før en koselig overaskelse.
Tuuuuuuuuuuuusen takk til deg. Du har alltid noen koselige kommentarer til meg til hvert et innlegg. Det betyr kjempemasse.
Nå tror jeg at jeg skal ha pause i syinga og gå meg en tur med hunden.
PS: har en mann som jobber natt, så jeg vet hvordan det er, kan gå litt i tull med dagene ;)
Ha en kjempefin lørdag.

Elin G P sa...

Heisann!! Takk for koselig kommentar du skrev til meg!! Jeg måte innom deg her =) Jeg har også startet dagen ed en kopp kaffe,min samboer diska opp med krabber til frokost,litt av en frokost=)etter frokosten måtte jeg blogge litt,og koz med nykokt kaffe=)og heldigvis dro samboeren ut,han synes det er kjedelig når jeg sitter ved pcen og ikke gjør husarbeid,arbeider med nåkka eller holder ham med selskap =)Du har mange fotte kort og koselige innlegg,ha ei koselig helg du!! mvh Elin

Petunia sa...

Tusen takk, Kate. Jeg blir så glad når jeg får en utmerkelse fordi det betyr at noen der ute leser det jeg skriver og setter pris på det! Tusen takk!!!

Anonym sa...

.......ligger noe til deg på bloggen min=)

supermamma sa...

Ha en super helg. Nyt familien og fridagene.
Er ikke sjeldent at jeg spretter opp på lørdagene og tror vi har forsovet oss så jeg kjenner følelsen he he.
Godt man innser at det er lørdag og at man har fri de dagene he he.

Torilpia sa...

.. ah .. sånne dager har jeg også .. til tross for at jeg ikke jobber nattevakt .. hehe
MEN - så godt å oppdage at det er lørdag da .. :o)

Kjempesøte kort du har laget i innlegget under .. :o)

Kos deg masse - klem fra meg!!

Torilpia sa...

PS! .. må samtidig få takke deg for alle de koselige kommentarene du legger igjen inne hos meg :o)
Du skal vite at jeg setter veldig stor pris på det!!

Ingrid sa...

Hei!
Jeg så lenger nede her at du hadde laget sååå fine tovede votter. Slike kunne jeg tenkt meg å lagd til julegaver. Har du oppskrift som du vil dele med meg?
Ha en fin kveld!

Guttemamma sa...

Så hyggelig med hilsen, da fant jeg deg!! HUff, for en start på dagen..., men desto bedrevar vel følelsen du fikk da du oppdaget at det var lørdag?? Hi-hi. Klem fra Anette

Related Posts with Thumbnails