Så hyggelig at du titter innom til meg.
Håper du liker deg her:)
Dersom du legger igjen en liten kommentar, så kommer jeg innom bloggen din:)

12. okt. 2008


Denne betyr masse for meg....:)

Fra jeg var lita jente og helt fram til høsten 2001 tilbrakte jeg masse tid sammen med min kjære mormor.Hun ble tidlig enke og opplevde mye trist i livet sitt, men hun tok alltid i mot oss barnebarna med kjærlige armer og glade øyne. Hun var ei lita flott gammel dame med en hjertelig latter og hun elsket å få besøk, så jeg og ungene mine pleide ofte å stikke innom:) Hun lyste alltid opp når vi kom og snart var det nystekte vaffler, kaffe og brus på bordet:) For ganske nøyaktig syv år siden døde hun, 93 år gammel, etter et kort sykeleie. Hun etterlot seg et stort tomrom i meg og ungene, og jeg tenker ofte på henne og savner henne mye. Da det ble ryddet etter henne, ble jeg spurt om det var noe jeg ville ha, og da kom jeg til å tenke på den STOORE fargerike høna som hun pleide å ha nonstop i da jeg var lita jente, og som jeg ikke hadde sett på veldig lenge. Joda. Bakerst, oppe i ett av kjøkkenskapene hennes sto høna og det virket som den bare ventet på at jeg skulle ta henne med meg. Stor var imidlertid forbauselsen over at den slettes ikke var STOOR lenger, men ganske lita..... Nok en gang ble jeg påminnet årene som har kommet og gått og at selv om den lille jenta fremdeles er en del av meg så er jeg blitt ei dame/jente/ som har rukket å bli mellom 40 og 50:)

Go`klem fra Kate med ønske om en fin mandag :)

6 kommentarer:

Bouvbear sa...

For en nydelig historie om din bestemor og deg som lita jente!

Vi hadde en nydelig helg med yngstemann og kjæresten.

Tittet innom profilen din..gudhjelpemeg vi har helt samme musikksmak-du har ikke skrevet inn Bo Kaspers Orkester men du liker sikkert dem også he he..Og krimbøker ja der er vi helt i vater,jeg leser Håkan Nesser nå "En helt annen historie"anbefales!
Og på vent på nattbordet ligger Henning Mankell "Kinesen" på svensk,synes det går veldig greit å lese på forfatterens språk, synes det gir meg mer,kanskje det bare er inbildning,men det er jo nyanseforskjeller i språket vårt som vi kanskje går glipp av i en bok som er oversatt av en annen enn forfatteren..:-)Og en bok til som venter på nattbordet er Jo Nesbø "Hodejegerne".Nå skal jeg få lagt inn en bedre og mer utfyllende profil..den jeg laget gjorde jeg i full fart da jeg var så utålmodig etter å komme igang med bloggingen..he he..
Jeg ønsker deg og dine en nydelig uke!

Anonym sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen min:) Nydelig historie du forteller her. Gode minner er godt å ha med seg, og vi er heldig vi som har hatt besteforeldre lenge. Ha en flott uke :)

Moia sa...

Så koselig tanker om din kjære bestemor. Artig at du stakk innom meg en tur. Ønsker deg en fin uke. Klemz fra Moia

supermamma sa...

Så utrolig rørende å lese historien om deg og din mormor. Trist at hun ikke er her lenger, men sånn er desverre livet. Huff. Så utrolig koselig at du fikk plukke ut det som minnet mest om henne. :D Ha en fin kveld videre.

Petunia sa...

Jeg har en maken!
Etter min mormor sin søster. Skal innrømme at den akkurat nå står langt oppe/ langt bak i et skap. Men nå fikk jeg lyst til å ta den frem igjen:)

Marte sa...

En rørende historie, og et herlig minne fra din søte mormor! :) Ta vare på det! :)

Jeg har også en tilsvarende høne etter min mormor. Jeg har alltid sett på den som litt "juglete" og ulekker, men da min kjære mormor ble borte - ble jeg overrasket over hvor mye jeg skulle sette pris på høna... :) Den står hjemme hos mamma og pappa enda, men nå skal jeg jommen dra hjem i helgen å heten henne! :)

Takk for en koselig historie før jeg skal møte puten..

Godklem fra Marte

Related Posts with Thumbnails