Så hyggelig at du titter innom til meg.
Håper du liker deg her:)
Dersom du legger igjen en liten kommentar, så kommer jeg innom bloggen din:)

9. okt. 2008


Øsende regnvær ute......

Så da ble det jentetur på byen i ettermiddag. Heldigvis tørrskodd takket være Glasshuset:)
Storfornøyd Mathilde, ny fra topp til tå...... uten at mammas pengebok ble ranet ( må vel bare nyte at det enda går ann å få tre, fire klesplagg for under 500 lappen:)
Kaffe og is ble det også tid til, ei koselig mor/datter stund .........:)

7 kommentarer:

Petunia sa...

Skal tidlig kjøpes som god shopper skal bli....
Men det er koslelig da og ta ungene med å handle og titte litt.
Eldsemann er ikke så lysten på å shoppe med mor for tiden da, men han har begge hendene godt ned i lommeboken hennes for det. Minstemann har ikke helt oppdaget kleskodene og jentene enda, så han vil bare i leketøysbutikker.
For selskapet sin skyld, så pleie ofte min mann følge meg. Og han sier det selv at hvis han har en feminin side, så må det være at han synes det er kjekt å følge meg rundt på kjøpesentere. Han liker det til og med bedre enn meg...
Men det blir jo litt vanskelig å gjemme nye ting for han i skapet for så å trylle det frem og nekte for at det er nytt...
(-Nei, den er ikke ny! Den har jeg hatt lenge!!!)
Hund? Hvilken rase7type er det dere skal få da???

Kate-Marita Pettersen sa...

Petunia:
Så utrolig morsomt med ord fra deg! Min eldstemann dro i militæret for ei uke siden så "mamma" er litt i savnemodus for tia, en helt ny epoke i livet er starta.. Men han stortrives og det er jo flott.

Hund ja.. Vi skal kjøpe en digerdiger hund, blir 20 kg tyngre som voksen enn jeg er, så det blir kanskje han som lufter meg:) Kalles Leonberger og vi storgleder oss:)

Petunia sa...

Du bør lese denne...
- så vet du litt hva du har i vente!
Bare start med å fordele arbeidsoppgavene nå, så kommer du det hele litt på forskudd!!!

GAWO sa...

Halloooo Bodø.
Takk skal du ha for at du tittet innom min blogg og la igjen en kommentar. Hyggelig med nye blogger og kanskje også bloggvenner. :-)
Ser av kommentarer mellom deg og Petunia at det kommer hund i hus. Gratulerer med valget. Meget bra. Jeg var lykkelig sammen med min Leonberger i over 12 år. Ja tenk, han ble så gammel. Han hadde det godt hos meg. For å si det sånn. vi hadde det godt sammen. Mye moro. Lykke til

Kate-Marita Pettersen sa...

gawo:
Tusen takk for kommentar på min nye blogg.. og så utrolig spennende at du har hatt Leonberger! Kanskje kommer jeg med ett og annet spørsmål til deg, alltid spennende med folk som har erfaring:) Vi storgleder oss:)

Klem og fortsatt god fredagskveld

10. oktober 2008 21:06

GAWO sa...

spør i vei. Jeg skal svare så godt jeg kan. Synes jeg kjenner lukten av baby-hvalpe-lukten alt. Ingen ting slår den. Når får dere hvalpen? Hun eller ha`n? Der ser du, jeg har flere spørsmål enn deg

Solli sa...

Å så fin veslejenta ble. Jeg har selv en jente på 9 år og hun liker også at vi går på shopping sammen. Det er bare litt få butikker å handle i her i Longyearbyen.
***

Likte ellers godt dine vise ord om humor ....det tror jeg også på :-)

Related Posts with Thumbnails