Så hyggelig at du titter innom til meg.
Håper du liker deg her:)
Dersom du legger igjen en liten kommentar, så kommer jeg innom bloggen din:)

24. jan. 2009Hei:)


Jeg sitter her på en lørdags ettermiddag og er sånn høvelig nyoppstått etter nattevakt. Har en deilig nykokt kopp kaffe ved siden av meg, og vet dere hvem jeg tenker på? Jo, jeg tenker på alle dere som jeg har møtt her inne i dette vakre, fredelige Blogglandia,,,, og i den forbindelse fylles hjertet mitt med en varme og en takknemlighet som er STOR....


Hadde aldri drømt om at det skulle bli slik en vakker opplevelse å " flytte inn" i dette landet. At jeg skulle møte så mange snille, rause, kreative, varme, morsomme, trivelige, koselige og godhjertede mennesker,,,,,, mennesker som daglig gjør meg GLAD på hver sin måte,,,, nei, det hadde jeg aldri turt å drømme om. ... At jeg skulle få bli med på så mange reiser i farger, landskap, tanker og drømmer,,,,,,, det er bare helt fantastisk........


Så kjære alle sammen; for å vise min glede og takknemlighet over vennskapet med dere, har jeg lyst å lage en liten konkurranse. Skulle gjerne gitt hver og en av dere en gave, men det går jo ikke, så derfor lager jeg en TREKNING over alle som legger igjen kommentar på dette innlegget,,,,,,, og denne personen får et bilde som jeg har laget. Nå skal det sies at jeg aldri har laget akvarellbilde eller collage før, så dette blir veeeeeldig amatørmessig, men,,,, dere skal vite at begge bildene er laget i ekte varme og glede over at jeg har blitt kjent med nettopp DERE. Så hvis dere har lyst på ett av dem ( den som vinner får velge hvilket hun vil ha), er det bare å legge igjen kommentar.Dere beriker livet mitt:)
Stooor, varm klæm fra Kate:)

26 kommentarer:

Monicas sa...

Førstemann...:) hihi..du, takk ska du ha førr at du kalte mæ kunster...men må nok skuff dæ...e bare amatør..men har sååå løst.
Ha gått et par kurs hos en lokal kunstner, å syns det e fantastisk morsomt..ha faktisk solgt ett par av bildene.....
Æ e med på konkuranse hos dæ, å støtta dæ i det du si om bloggverden....klemings

Monicas sa...

Bei så gla over det du sa at æ helt glemte å kommentere DINE bilda-..du, det hjerte..:lækkert...ka flink du e...sett inne med skjulte talenta skjønna æ...heldig e den/de som bi førræra med disse.....en enda større klem fra inni fjordn.---sku jo hatt nattevakt ilag...

Anonym sa...

Åhhhh, de var lekre. Her må man bare få lagt inn kommentar fort som fy. Så flink du er.
Jeg vil jo mer enn gjerne være med i trekningen, det nederste bildet hadde passet perfekt i stua mi, eller i gangen, eller hvor som helst. Og hjertet, gud så lekkert. Det hadde vært vakkert over senga det...

Turid sa...

Ekte varme og ekte glede..det ER DEG det Kate! Klart vi vil være med på denne konkurransen! Og bildene var nyyydelige;)

Er HELT enig med deg om det du sier om Blogglandia;)
Klem!

Orlaug sa...

Åja, her vil me gjerne vere med.
Kunne godt tenkt meg det nederste bildet, eg òg.
Fine, begge to.
Heilt einig i det du skriv om blogginga.....hadde aldri tenkt det skulle bli so spennande, inspirerande og triveleg.
Ein laurdagsklem frå meg!

Lill sa...

Hei Kate:0)
Amatør..... nei det er du ikkje så flotte bilder min venn:0) Nydeleg er ordet! Klart eg vil vere med på trekning :0) Og alt du seier er så sant så sant:0) Eg også trivast kjempegodt her i det lille landet vårt. Her kan eg vere meg sjølv med eller utan pynt og stasj, er berre priviligerte vi:0) Er så utrtuleg glad eg slo med med og flytta inn ein dag seint i oktober... har ikkje angra ein dag:0))
Stor klem frp meg

AnneGrethe7 sa...

Hallo :)

For eit nydeleg innlegg...blir heilt rørt her eg sit...men det er sant som du seier, blogglandia er ei flott verd og har også berika livet mitt på mange måtar. Blir liksom litt gladare etter å ha vore ein tur innom. For ikkje å snakke om alle koseleg kommentarar og oppmuntringar og for ikkje å snakke om idear ein får:)

Eg vil veldig gjere vere med på konkurransen din :)

Tusen takk for koslege kommentarar på bloggen min:)

Ønskjer deg ei fantastisk helg!!

KLem

Torilpia sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Torilpia sa...

Heia!!

Bloggverdenen er spesiell - det er sikkert. Og så lenge alle er koselige og positive - blir det en koslieg og positiv opplevelse å blogge :o) Med det mener jeg jo selvfølgelig ikke at man ikke skal kunne komme med sine hjertesukk - det har vi jo alle behov for innimellom. Det som da er så spesielt - er at så mange går sammen og støtter opp om den som har det vanskelig. Det liker jeg!!

Flott innlegg og nydelige bilder du har laget!

Håper alt er bra med deg og dine!!

Klem fra meg :o)

Anne-Berit sa...

Neimen så koselig gjort av deg,og bildene er jo kjempeflotte,så den trekningen er det klart jeg vil være med på.Dette blir spennende.
Ha en trivelig søndag videre.Klem!

Elisabeth sa...

Synes du er kjempeflink jeg. Fine bilder.
Jeg er så enig med deg i det du skriver om Bloggverdenen. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg opprettet egen blogg. Har veldig fine erfaringer med Bloggen.

Klem

Anonym sa...

Hei på deg.
Tusen, tusen hjertelig takk for den flotte awarden. Hva gjr det vel at jeg har fått den før, dem er like verdifull for meg, om jeg har fått den før. Blir bare så utrolig glad for at det er noen som liker bloggen min.

Så flotte bilder du har laget. Nydelige farger.

Gikk det bra på møte med fotoklubben?

Ha en flott søndag.
Klemmer

Angelo sa...

Neimen, så koselig dette hørtes ut da, Kate! Jeg vil gjerne være en heldig vinner, jeg, for du er jo så flink, atte!

Jeg har en ørliten utfordring til deg på bloggen min! Den er bare morsom så jeg håper du blir med :)

Klem, Kristin :)

Turid sa...

Gratulerer med alle dine awarder, (i et eldre innlegg.) Og tusen takk for at jeg skulle få Marie Antoinette Award fra deg!
Huff, hadde ikke sett det!
Klem ;)

lavendel mio sa...

Kan ikke la dette gå fra meg:)
Nydelige bilder du har laget,havner på hedersplass her hos meg....om jeg vinner:)
Helt enig med deg, helt utrolig masse flotte mennesker her inne:)

Ha en nydelig søndag,klem:)

Unknown sa...

Kjære Kate...
Begge bilda er utruleg flotte, kvar på sin måte:0)
Eg er så einig i det du skriv om Blogglandia, og er har ikkje angra ein dag på at eg starta opp bloggen...(sjølv om familien til tider synst eg sit VEL mykje framfor skjermen, hi hi)
Men dette er verkeleg noko ein kan bli avhengig av, ja!!
Eg har henta eit hav av inspirasjon her inne, eg har lært mykje om interiør, foto, hage, ja kort sagt det meste!!
DU er ein av dei som er med på å berike kvardagen min, Kate!! Du sprer om deg med glede på din veg, og du verkar som eit varm og omtenksomt menneske med hjertet på rette staden...
Er utruleg glad for at våre veiar har kryssa seg:0)
Til slutt vil eg berre sei at eg sjølvsagt vil vere med på konkurransen, og om eg skulle vere så heldig å vinne, så betyr det lite kva bilde eg får, det viktigaste er at det er DU som har laga det!!
Varm klem

FO - 2 sa...

Takk, det samme Kate! :)))
Du beriker livet til dine medbloggere også. :)
HER kan du lese om mine tanker rundt det samme temaet, i ett innlegg fra nov. 2007.
Kos deg videre og ha en finfin søndagskveld, både i Bloggland og ellers.
KLEM.

supermamma sa...

Næmmen så pent skrevet da Kate. Du virker så utrolig god altså. En mamma som bare slår armene rundt deg når du har fått skrubbsår på kneet om du forstår hva jeg mener. He he.
Vil takke for at jeg har fått bli kjent med deg også.
Og bildene er jo bare fantastisk flotte. :)
Stor klem.

Guttemamma sa...

For et skjønt innlegg!! Veldig eni med deg, er utrolig hvor mye det gir en å ferdes her inne!! Synes bildene dine er nydelige jeg,,,og det vil være en ære å vinne et!! klem

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Åh, herlighet, så flotte bilder!! :) Dei er jo utrulig nydelige, Kate!! :) Vil gjerne vere med i konkurransen din :) Til no, henger kun min eigne bilder på veggen, så det kunne godt vert eit kate-bilde her og! :) Hehe. :)
Tuuusen takk for kjempefin utmerkelse! :) Varmer å bli huska på :) Håper alt står bra til hos deg :) Snaaart er ein pakke på veg... hehe. ;) Godklem

Besta sa...

Ja ja, her kommer no e diltan etter. Har ikke hatt tilgang på data på flere dager. Du skriver så mye fint. Synes bildene var kjempe fin. God natt min venn!!

Havfruen sa...

Nydelige bilder og flott blogg. Enig med deg at bloggverdenen er en flott ny verden. En ny måte og ble kjent med mennesker på. Flotte mennesker.
Ha en fin dag ;-)

Steinbokkjen ;o) sa...

Hei vennen!
Såååååååååå knall fine bilde - å så utrule snill du e då! Heldige heldige dann so vinn!
Blå so eg e og so hjerte so eg e... so datt eg of course ekstra pladask fø da BLÅ Hjerte bilde! Nyyyyyyyyyyyyydle!

E heilt einig i da du skriv! Eg får sooo utrule møkje vidunderle påfyll av å ta ein tur i blogglandia! her e da alldeles nydle å vera. du e Gull Go du! Koooooooooooooz deg! klem

Alma Merethe sa...

Heia. Imponert over deg Kate. Du er en tusen kunstner til 1000. Hva du ikke kan. Dette kan eg ikke gå glipp av.

Ja denne bloggverden er bare fantastisk, man møter nye flotte venner hele tiden.

Ha en fin kveld...
Klæm

Lykkelita sa...

Takk for koselige kommentarer inne hos meg. Ja, helga var virkelig koselig og det var godt å møte familien i vest igjen.
De bildene du viser er jo nydelige - ikke noe amatør over de!
Vil gjerne være med på trekning - bilder er min lidenskap:)
Stor klem fra lille meg!

Petite sa...

Vet konkurransen er ferdig, men ville skryte litt av bildene dine, hvordan gjør du det, det nederste, med damen var bare så fint

Related Posts with Thumbnails