Så hyggelig at du titter innom til meg.
Håper du liker deg her:)
Dersom du legger igjen en liten kommentar, så kommer jeg innom bloggen din:)

27. okt. 2008


Denne fikk jeg av Line fra Kvardagsliv i Storemyra i går, og jeg blir like rørt og ydmyk hver gang jeg blir satt ektstra pris på.....
Tusen hjertelig takk, kjære Line, du gjorde meg utrolig glad og jeg setter sååå stor pris på ditt vennskap i Blogglandia:)
Varm klem fra Kate:)
Jeg velger å gi denne videre til anne-berit fordi du alltid gir meg koselige kommentarer, og fordi jeg finner ¨såååå mange nydelige stemningsbilder hos deg:)

13 kommentarer:

supermamma sa...

Hei.
Husmora sa du hadde problemer med å komme inn på bloggen min, men jeg kan ikke skjønne det. Har jo en åpen blogg. Hmm, skal se litt på instillingene på nytt, men tror den er åpen som sagt.
Skal gjøre mitt beste. ;)
OG du, for en vakker historie om 18 åringen din. Snufs så rørende.

Lykkehuset sa...

Nå sitter jeg med tårer i øynene her, etter å ha lest om den gode gutten din som ville hjelpe deg å bli bra:) herlig!! Har akkurat det samme problemet med hjertet mitt:) Har du fått noen tips om hva du kan gjøre, eller skal du operere? Har fått beskjed om å holde meg unna koffein:) Det er jo ubehagelig dette her, men ufarlig sa legen:)Ha en fantastisk tirsdag! Klem Beth

line sa...

Tusen takk for hilsen i bloggen min. Håper du tar turen tilbake, når det er litt mer kreativt der.

Anne-Berit sa...

Tusen,tusen takk,nå gjorde du meg kjempeglad.Så flott den er,skal legge den inn på bloggen med en gang.Ha en finfin dag.Good klem fra meg:o)

Heidi sa...

Lurte meg inn her hos deg og har nok ikke vært her før! Koselig historie om gutten din! Ungene er noen herlige vesener, i alle aldre, og tiden flyr så fort avsted og de vokser med........Kos deg i høst og vinterværet, her snør det!

Anonym sa...

Gratulerer med ny award, du fortjener alle.
For en flott og omsorgsfull sønn du har. Blir helt rørt her jeg sitter og leser.
Ha en fin, fin kveld.
Hilsen fra Agathe

Guttemamma sa...

Så hyggelig med hilsen fra deg!! Ja, de koppene er jeg svært glad i , vet ikke hvor gamle de er...Ha en strålende kveld!!

Gamlå sa...

Heisann og takk for at du besøkte bloggen min, for nå fant jeg din!!
Koselig blogg har du og masse fine kort lager du også:)
hilsen Gamlå

Petunia sa...

Gratulerer med award! Er det ikke kjekt når folk viser at de liker et du holder på med?

Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort hvis Todden (katten vår) hadde forsvunnet. Han er ikke borte lenge om gangen - bare omtrent den tiden det tar å gå ut utgangsdøren rundt huset og inn altandøren. Og er han borte en time så har jeg nesten lyst til å gå ut og lete etter han.
Føler virkelig med dere nå som pusen ikke er der.
Man kan si hva man vil om katter - at de er egenrådige og ikke som "menneskets beste venn" hunden, men alle kattene jeg har hatt, har vært noen sterke personligheter og de har gitt så mye glede.
Tenker dere på ny pus nå da, eller er for tidlig for dere?
Klem

Brit. (lille meg) sa...

Gratulerer med vel fortjent utmerkelse! Du har en koselig blogg. Takk for hilsen til meg.
Ha en fin ettermiddag, og kveld!:)

AnneGrethe7 sa...

Hallo.....så kjekt at du har fått utmerkinga....veit du det er faktisk eg som har laga han....hihi...kjekt å sjå at han går rundt i blogglandia......

Ønskjer deg ein flott onsdagskveld:)

Klem

Lykkehuset sa...

gratulerer med Award:)
Vil gjerne høre litt om det du gjorde på sykehuset i Tromsø. Skriv en mail, men ta det når du har tid og overskudd:-) Ikke noe stress. Spennende å høre! Adressen min finner du på siden min:) Ha en fin, fin kveld! Klem Beth

Anonym sa...

SÅ koselig det blir når dere får den stoooooore valpen. Er så koselig med hund.
Klem fra Agathe

Related Posts with Thumbnails